Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

1 septembrie-Ziua cunoștințelor

Stimați profesori și administratori, dragi părinți și elevi,

Vă felicităm cu prilejul începerii anului școlar 2022-2023, vă dorim sănătate, succese remarcabile în plan social și personal, proiecte inedite în activitățile dumneavoastră. Ținem să subliniem că orice început de an școlar vine cu o suită de schimbări, provocări interesante, cu diverse posibilități de afirmare și apreciere pentru subiecții educației.

Stimați profesori, dumneavoastră aveți pregătirea necesară pentru a preda eficient, dispuneți de documente reglatorii pentru procesul instructiv-educativ, cunoașteți o multitudine de tehnici instructive, ați frecventat cursuri de formare continuă, dețineți abilități TIC, prin urmare, veți avea un demers educațional de succes.

Stimați directori de școli primare , gimnazii, licee, mileniul trei a venit cu schimbări imprevizibile- tehnologii informaționale, modificări în curriculum, pandemie, război etc. Pentru toate acestea, ați găsit soluții, deoarece verbul „A fi” nu vă este străin, sunteți obișnuiți cu schimbările de diferite tipuri.

Dragi părinți, apreciem eforturile pe care le faceți dvs. pentru copii, vă respectăm opțiunile în plan educativ, vă sugerăm să găsiți soluții optime în relația cu ai dumneavoastră copii pentru a vă bucura, ulterior, de rodul semințelor plantate.

Dragi elevi, faceți parte din generațiile nonconformiste, digitalizate, instruite, care beneficiază de performanțele civilizației moderne, dar , în același timp, sunteți ispitiți de cunoașterea unor aspecte nocive ale vieții. De aceea, vă sugerăm să studiați aprofundat disciplinele curriculare , să însușiți limbi moderne, să mergeți în excursii, să vizitați muzeele din țară, să vizionați filme de calitate, să priviți spectacole montate după capodopere literare pentru a vă descurca în multitudinea opțiunilor pe care le puteți avea în viață.

Să fie de bun augur Întâi septembrie 2022!

Azi la şcoală-i sărbătoare –
S-a sfârşit vacanţa mare,
Clopoţelul vesel sună,
Toţi elevii se adună.
Vin la şcoală mari şi mici
Cu părinţi şi cu bunici,
Iar acei mai mititei
T-a-a-r-e-s dulci şi frumuşei!
Sunt micuţi, dar sunt voinici,
Ia priviţi-i ce mai pici:
Un ghiozdan plin de ştiinţă
Duc în spate – au voinţă!
Vor să-nveţe dintr-o dată
Să citească, să socoată…
Şi noi tot am fost ca ei
Când eram mai mititei. (Emilia Plugaru)

Articole Recente