Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Ansamblul ,,Bărdărenii’’, Centrul de Creație Ialoveni a luat premiul I în cadrul secțiunii ,,Dans popular’’ a Concursului Internațional de Dans ,,Lebăda de Cristal’’, a XI-a ediție

În perioada 19-21 aprilie 2024, Palatul Național al Copiilor din București a găzduit Concursul Internațional de Dans ,,Lebăda de Cristal’’, ajuns la cea de-a XI-a ediție. Pe scena palatului a evoluat ansamblul ,,Bărdărenii’’, reprezentând Centrul de Creație Ialoveni cu piesa coregrafică ,,Suita Moldovenească’’ și avându-l drept coordonator pe domnul Tataru Andrei. Pentru dăruirea de care au dat dovadă și performanța impresionantă, ,,Bărdărenii’’ au luat premiul I în cadrul secțiunii ,,Dans popular’’, categoria 16-19 ani, subcategoria: formație din 16 dansatori și au beneficiat de un voucher în valoare de 100 %, valabil pentru Calificarea Națională IDO PERFORMING ARTS 2024, pentru Campionatele Europene și Mondiale IDO Performing Arts 2024.
Momentul lor de evoluție a fost o adevărată încântare pentru public, evidențiind talentul și pasiunea tinerilor dansatori pentru arta interpretativă.
Felicitări echipei ,,Bărdărenii’’, în frunte cu domnul Tataru Andrei pentru reprezentația vibrantă și pentru efortul depus întru participarea la acest eveniment deosebit.

Articole Recente