Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Atelier teoretico-practic pentru managerii instituțiilor de învățământ

Astăzi, la 16 aprilie 2024, a avut loc atelierul teoretico-practic pentru managerii instituțiilor de învățământ din raionul Ialoveni, sub genericul „Eficiența managerială – factor-cheie în dezvoltarea instituțiilor școlare”.
Atelierul s-a desfășurat în incinta Liceului Teoretic „Ion Pelivan” din comuna Răzeni și a avut următoarea agendă:
• Prezentarea instituției gazdă, Liceul Teoretic „Ion Pelivan”, com. Răzeni, realizată de către doamna Ala Calmațui, director adjunct cu grad managerial II și grad didactic superior.
• Desfășurarea unei lecții publice la disciplina dezvoltare personală în clasa a XI-a umanist, cu subiectul „Leadership și Eficiența Personală”, prezentată de către doamna Tatiana Calmațui, dirigintă și psiholog școlar cu grad didactic I.
• Prezentarea unei lecții publice la disciplina dezvoltare personală în clasa a XII-a umanist, cu tema „Potențialul individual și proiectarea carierei”, prezentată de către doamna Tatiana Iovu, dirigintă și profesoară de limba și literatura română și limba engleză, cu grad didactic II.
Partea teoretico-practică a atelierului a fost moderată de către doamna Aliona Baidan, directoroare a Liceului Teoretic „Ion Pelivan”, grad didactic I și doamna Nina Volohov, director adjunct cu grad managerial II și grad didactic superior. Atelierul s-a desfășurat în parteneriat cu Direcția Generală Educație Ialoveni, avându-l în frunte pe domnul Ion Scutaru, șeful direcției, care a exprimat mulțumiri organizatorilor pentru buna desfășurare a activității.
Programul zilei s-a încheiat cu efectuarea unei vizite la Întreprinderea Socială „Floare de Cireș Catering”.

Articole Recente