Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Concurs interactiv „Scena talentelor”, 3 iunie 2024

Directia Generala Educatie Ialoveni aduce cele mai sincere mulțumiri A.O. „Clubul Tinerilor pentru Antreprenoriat Social” pentru organizarea Concursului interactiv „Scena talentelor” – un eveniment de excepție dedicat promovării și valorificării culturii naționale, precum și stimulării tinerelor talente.
Activitatea a avut loc la data de 3 iunie 2024, în scena Castelului Sf. Ilie din satul Cărbuna.
La acest frumos eveniment au participat 3 echipe de elevi din clasele a 8-a – a 12-a, reprezentând următoarele instituții de învățământ din raionul Ialoveni: Liceul Teoretic „Ion Pelivan” , Răzeni, Liceul Teoretic Țîpala și Liceul Teoretic „Aurel David” , Bardar.
Concursul a cuprins următoarele probe:
1.SALUTUL (prezentarea echipei). Fiecare echipă a prezentat, într-o modalitate creativă, originală, denumirea echipei, sloganul, componența echipei, relevând trăsăturile specifice/ definitorii ale membrilor și/ sau experiențele comune ce i-au unit în această echipă.
2.FULGER QUIZ. Fiecare echipă a trebuit să răspundă logic și în timp-record la 10 întrebări.
3.TINERE TALENTE. Fiecare echipă a demonstrat, într-o modalitate creativă și ingenioasă, talentele, competențele, abilitățile deosebite ale membrilor ei, modul în care valorifică acele talente în mediul școlar, în cadrul familiei și în comunitate.
4.TEMĂ PENTRU ACASĂ – subiectul: „Îmbrățișăm trecutul, promovăm prezentul”. Fiecare echipă a demonstrat, într-o reprezentație originală, cum respectă și perpetuează datinile strămoșești, tradițiile și obiceiurile locale, cultura națională și felul în care este corect/ recomandat ca tinerii să își afirme identitatea națională.
Echipele participante au fost premiate cu diplome și premii conform locurilor pe care s-au clasat: Locul I – echipa ,,Divin” , Liceul Teoretic „Aurel David” , Bardar;
Locul II – echipa,, Moștenitorii” , Liceul Teoretic „Ion Pelivan” , Răzeni;
Locul III – echipa ,,Elita” , Liceul Teoretic Țîpala.
Încheiem cu o notă de recunoștință și apreciere pentru toți participanții, organizatorii și susținătorii acestui eveniment deosebit. Concursul „Scena talentelor” a demonstrat încă o dată că tinerii noștri au un potențial extraordinar și că valorile culturale ale Moldovei sunt vii și pline de creativitate. Felicităm toate echipele pentru performanțele lor remarcabile și le dorim mult succes în continuare.

Articole Recente