Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Concursul raional de produse video „Școala în lumina reflectoarelor”, categoria Gimnaziu

În perioada 01 aprilie-15 mai 2024, Consiliul Raional al Elevilor în colaborare cu Direcția Generală Educație Ialoveni a organizat un eveniment de excepție: Concursul raional de produse video „Școala în lumina reflectoarelor”. Acest concurs a reprezentat nu doar o competiție, ci și o oportunitate valoroasă pentru elevi de a-și promova școala și de a-și dezvolta abilitățile digitale și creative, valorificând ideile inovative cu impact pentru sistemul educațional.
Participanții din toate instituțiile de învățământ din raionul Ialoveni au fost împărțiți în două categorii: gimnaziu și liceu. Fiecare echipă, formată din 2-3 elevi și un profesor mentor, a adus la viață idei fascinante și produse video remarcabile.
Juriul a evaluat cu atenție și în mod obiectiv fiecare producție prezentată, iar rezultatele vor fi anunțate săptămâna următoare. Astăzi, vă invităm să descoperiți Instituțiile gimnaziale care au luat parte la acest concurs plin de creativitate și entuziasm:
1. Gimnaziul „Mihai Eminescu” Ulmu
2. Gimnaziul Cigîrleni
3. Gimnaziul Gangura
4. Gimnaziul Hansca
5. Gimnaziul Horodca
6. Gimnaziul Malcoci
7. Gimnaziul Misovca
8. Gimnaziul Nimoreni
9. Gimnaziul Văratic
10. Gimnaziul Văsieni
11. Gimnaziul Costești
Fiecare dintre aceste instituții a adus un strop unic de creativitate și pasiune în cadrul acestui concurs, iar produsele lor vor fi cu siguranță o sursă de inspirație pentru întreaga comunitate educațională din raionul Ialoveni.

Link pentru descărcarea fişierelor

 

Articole Recente