Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

„Culorile în tradiția pascală”

Conform inițiativei Consiliului raional Ialoveni a fost organizată și desfășurată Expoziția-concurs raională a felicitărilor cu tematică „Culorile în tradiția pascală”, în parteneriat cu Direcția Generală Educație și Centrul de Creație al Elevilor Ialoveni.

Acest eveniment a urmărit scopul de a stimula creativitatea, valorifica potențialul artistic al elevilor, prin aplicarea unor tehnici specifice artelor plastice, decorative și familiarizarea tinerilor artiști cu istoria, tradițiile și obiceiurile Sărbătorilor Pascale. Au fost realizate o varietate de lucrări de artă, care ilustrează scene biblice ale Învierii, simbolurile sacre ale oului și mieilor. Fiecare participant a reușit să redee semnificația adâncă a sărbătorii pascale.

Drept grup țintă au fost elevii cercurilor de artă plastică din instituțiile de învățământ general din raion. La nivel de instituție au fost selectate și expediate cele mai reușite felicitări ale elevilor. În cadrul expoziției-concurs „Culorile în tradiția pascală” au participat 110 elevi din 16 instituții de învățământ și Centrul de Creație al Elevilor din raionul Ialoveni.

Cu suportul financiar al Consiliului raional Ialoveni, învingătorii au fost premiați cu diplome de merit și Vouchere în valoare de 1000, 700, 500 și 300 lei, pentru procurarea materialelor necesare.

Adresăm felicitări tuturor participanților pentru participare activă, creativitate și originalitate.

Foto

Articole Recente