Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

DGE Ialoveni în vizită la elevii care se odihnesc la tabăra de vară „Zâmbetul”

Ieri, echipa Direcției Generale Educație Ialoveni a mers în vizită la elevii care se bucură de vacanță în tabăra de vară „Zâmbetul” din pitoreasca localitate Vadul lui Vodă. Încă de la intrare, am fost întâmpinați de zâmbetele pline de entuziasm ale copiilor, care se simt minunat și sunt înconjurați de un mediu cald și prietenos.
Copiii beneficiază de un program variat de activități captivante, care le stimulează creativitatea și imaginația. De la ateliere de artă și spectacole de teatru, la competiții sportive și drumeții în natură, fiecare zi este o nouă aventură. Talentul lor se reflectă în fiecare activitate, impresionând cu spiritul lor artistic și energia debordantă.
Condițiile de cazare sunt foarte bune, copiii fiind găzduiți în camere bine echipate, care le oferă confortul necesar pentru a se relaxa. Meniul zilnic este variat și echilibrat, asigurând o alimentație sănătoasă și gustoasă.

Atmosfera din tabără este una extrem de plăcută, fiecare moment fiind transformat într-o amintire de neuitat. Le dorim tuturor copiilor o vacanță plină de clipe minunate, în care să descopere noi pasiuni și să se bucure din plin de fiecare zi.

Foto

Articole Recente