Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Ediția a III-a a spectacolului muzical-coregrafic „Labirint Creativ”, organizat de Centrul de Creație al Elevilor

Astăzi, 24 mai 2024, în incinta Casei raionale de Cultură ,,Andrei Ungureanu” a avut loc ediția a III-a a spectacolului muzical-coregrafic „Labirint Creativ”, organizat de Centrul de Creație al Elevilor în colaborare cu Direcția Generală Educație Ialoveni. Evenimentul a reunit toate cercurile de profil ale instituției, având drept scop formarea și dezvoltarea spiritului cultural artistic, promovarea creației și stimularea activității creative și inovatoare a cadrelor didactice și a beneficiarilor cercurilor.
Spectacolul a inclus momente artistice de teatru, dans și muzică, reflectând munca asiduă a echipelor și dedicarea profesorilor. Micii actori au impresionat publicul cu spectacole ce au abordat probleme sociale, dar și cu scenete umoristice, iar colectivele de dans și muzică au adus momente de bucurie și satisfacție, însuflețind atmosfera evenimentului.
Expoziția ,, Din creația elevilor” a prezentat lucrările de artă decorativă ale cercurilor, inclusiv creații plastice și de artizanat, diplome, trofee și medalii, captivând privirile oaspeților. Toți participanții au fost recompensați cu diplome și cadouri, marcând astfel finalul unui an de activitate creativă și plină de succes.
Centrul de Creație al Elevilor Ialoveni continuă să ofere un mediu prietenos și stimulativ pentru tinerii talentați, promovând valori precum creativitatea, inventivitatea, competitivitatea, responsabilitatea și spiritul de echipă.

 

Foto

Articole Recente