Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Elevii Studioși și Perseverenți – Motiv de Mândrie pentru Raionul Ialoveni

Astăzi, în incinta Consiliului raional Ialoveni, a avut loc festivitatea de premiere a elevilor din r. Ialoveni, care au obținut nota 10 la toate cele trei examene de absolvire a gimnaziului. Cu acest prilej, președinta raionului Ialoveni, doamna Natalia Eremia și șeful Direcției Generale Educație Ialoveni, domnul Ion Scutaru, le-au adresat felicitări călduroase pentru rezultatele deosebite, performanțele remarcabile și implicarea activă în viața școlară și au adresat mulțumiri managerilor școlari pentru implicarea lor deplină în desfășurarea corectă a examenelor.
În acest context, doamna Eremia a subliniat faptul că autoritățile raionale vor susține în continuare implementarea a cât mai multor proiecte menite să motiveze și să stimuleze tinerii.
Lista elevilor merituoși:
1. Holban Sergiu, Liceul Teoretic „Petre Ștefănucă” Ialoveni;
2. Luchian Anastasia, Liceul Teoretic „Aurel David” Bardar;
3. Plugaru Ana, Liceul Teoretic „Aurel David” Bardar;
4. Ionaș Andreea, Liceul Teoretic Costești;
5. Săponari Alexa, Liceul Teoretic „Olimp” Costești;
6. Chianu Andreea, Liceul Teoretic „Ion Pelivan” Răzeni;
7. Vîrlan Evelina, Gimnaziul „Alexandrina Rusu” Dănceni.
Pentru eforturile lor deosebite, cei șapte elevi au fost recompensați cu diplome de merit și vouchere de la Librarius. Fiecare din ei a împărtășit emoțiile prin care a trecut în perioada sesiunii și a îndemnat viitorii absolvenți să se pregătească sistematic, să aibă mai multă determinare și încredere în sine și să manifeste stăruință și competitivitate cu sinele.
Cu aleasă considerație, le urăm tinerilor gimnazieri să continue a fi dornici de a excela prin învățare și să parcurgă anii de studii cu zel și ingeniozitate, contribuind la edificarea unui viitor glorios.

Articole Recente