Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Evenimentul „Labirint creativ” a avut loc la 19 mai 2022

Evenimentul „Labirint creativ” a avut loc la 19 mai 2022, fiind o activitate de totalizare organizată, tradițional, de Centrul de Creație al Elevilor din orașul Ialoveni la finalul anului de studii. În incinta Casei de Cultură „Andrei Ungureanu”, s-au întrunit membrii cercurilor extrașcolare, pentru a face bilanțul unui an de activitate artistică interesantă, captivantă.

În acest context, menționăm faptul că Centrul le oferă beneficiarilor un mediu prietenos, optim pentru promovarea creativității, inventivității, competitivității, responsabilității și spiritului de echipă.

Succesele demonstrate de beneficiarii CCE sunt direct proporționale cu munca depusă de cadrele didactice, care preferă munca în echipă, ceea ce contribuie la obținerea rezultatelor frumoase.

Pe scenă au fost prezentate secvențe din opere dramatice, micii actori au sensibilizat publicul la problemele actuale ale societății, au sugerat necesitatea schimbării unor aspecte ale vieții. Dansurile s-au axat pe o coregrafie cizelată, cântecele au fost interpretate cu har de formațiile conduse de profesioniști.

Expoziția din holul Casei de Cultură a însumat activitatea cercurilor de arte decorative prin expunerea lucrărilor de arte plastice și de artizanat, diplomelor, trofeelor și medaliilor care au încântat privirea oaspeților.

Festivitatea s-a finalizat cu decernarea diplomelor de participare și oferirea coșulețelor cu dulciuri.

Material video – facebook.com/100012889033464/videos/534953448364001/

 

Articole Recente