Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Examene de absolvire a gimnaziului și bacalaureat

  În anul curent, examenele de absolvire a gimnaziului au loc în perioada 05 iunie- 15 iunie și sunt organizate în 30 de instituții de învățămînt preuniversitar din raionul Ialoveni. Pentru susținerea examenelor au fost înscriși 989 elevi.

  Examenele naționale de bacalaureat se desfășoară în perioada 02 iunie – 20 iunie. În raionul Ialoveni sunt deschise două centre de bacalaureat (Liceul Teoretic ,,Petre Ștefănucă”, orașul Ialoveni și Liceul Toeretic ,,Ion Pelivan”, Răzeni) , unde vor susține examenele 351 elevi.

 Dragi elevi și eleve din raionul Ialoveni,

 DGE Ialoveni vă felicită că ați ajuns cu succes la etapa de evaluare a cunoștințelor acumulate pe parcursul anilor de școală și vă îndeamnă să vă estimați corect cunoștințele când intrați în sala de examen. Competențele achiziționate în cadrul activităților curriculare și extracurriculare vă vor ajuta atât la examene, cât și în activitatea ulterioară.

  Trăind într-o lume a evoluției, vă încurajăm să investiți timp în dezvoltarea personală și profesională pentru a deveni oameni de valoare și a contribui la obținerea progreselor în parcursul Republicii Moldova spre integrarea în Uniunea Europeană.

Articole Recente