Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Formarea continuă a educatorilor

Dezvoltarea gândirii critice la copiii de vârstă preșcolară constituie un obiectiv primordial pentru instituțiile de educație timpurie.

În acest context, la 13 aprilie 2023, în incinta Creșei-grădinițe Suruceni (director Andronovici Nadejda, metodist Suruceanu Ala) s-a organizat seminarul teoretico-practic pentrucadrele didactice, care activează în grupa pregătitoare.  Subiectul activității „Dezvoltarea gândirii critice la copii prin intemediul activităților ecologice”- a interesat educatorii.

În fața cadrelor didactice prezente la întrunire a rostit un  cuvânt de salut doamna Oxana Nataluha, specialist principal SPEM, DGE Ialoveni, care a expus și programul seminarului.

În cadrul acestuia, doamna Tatiana Teclea, educatoare, aorganizat și a desfășurat activitatea publică cu subiectulCopaciiaur adevărat al naturii”.

Ciolan Veronica, învățătoare, Liceul Teoretic „Ion Suruceanu”din satul Suruceni, a apreciat atât implicarea copiilorîn activitate, cât și creativitatea educatoarei.

În cadrul seminarului, s-a pus accent pe valenţele gândiriicritice  în educarea copiilor în plan atitudinal şi comportamental.

 DGE Ialoveni aduce sincere mulţumiri tuturor angajaților din Grădinița Suruceni pentru buna organizare şi desfăşurare a seminarului , apreciază parteneriatul eficient între grădiniță și școală.

Articole Recente