Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Fotbalul atrage cele mai multe priviri

O săptămână a fotbalului, sportului –rege, a organizat și desfășurat Direcția Generală Educație Ialoveni la 26-27 aprilie 2023, în cadrul Turneelor Republicane de minifotbal „Guguță”, ediția a XVIII-a și „Speranța”, ediția a VII-a. Ambele turnee au găzduit circa 100 de elevi din clasele a IV-a și a V-a, asigurându-le șansa de a fi reprezentanții raionului Ialoveni la etapa a III-a regională.
DGE Ialoveni în colaborare cu ARF Ialoveni a monitorizat arbitrarea meciurilor de minifotbal de către arbitri FMF, arbitrare efectuată la un nivel înalt, clasificând echipele conform punctajului acumulat. În urma desfășurării etapei a II-a (raională), s-a decis că echipa Liceului Teoretic Molești va reprezenta raionul Ialoveni, la minifotbal, în cadrul Turneului Republican „Guguță”, iar echipa de fete de la Liceul Teoretic „Petre Ștefănucă”, Ialoveni va juca meciuri de minifotbal în cadrul campionatului de la Orhei.
Dat fiind faptul că primăvara este anotimpului primenirii, al bucuriei de a ne afla în spații deschise, ziua de 06 mai 2023 a fost marcată, la Mileștii Mici din raionul Ialoveni, prin organizarea și desfășurarea etapei finale a competiției la proba de minifotbal din cadrul JOCURILOR SPORTIVE „BOTNA 2023”, organizată de către DGE Ialoveni în colaborare cu ARF Ialoveni.
Acest eveniment mult așteptat de către elevi, profesori, părinți a găzduit, la etapa zonală, circa 287 de participanți, iubitori ai fotbalului și promotori ai unui mod sănătos de viață.
În urma desfășurării evenimentului, s-a decis următorul clasament:
Loc I – Liceul Teoretic „Ion Pelivan” , Răzeni;
Loc II – Liceul Teoretic „Mihail Bârcă”, Mileștii Mici;
Loc III – Liceul Teoretic Țîpala;
Locul IV – Liceul Teoretic „Ion Suruceanu”, Suruceni.
DGE Ialoveni și ARF Ialoveni felicită cordial toți participanții la competiții, aduc mulțumiri profesorilor/antrenorilor ce au educat, prin fotbal, o tânără generație puternică și competitivă, exprimă gratitudine părinților pentru susținerea evenimentelor sportive desfășurate la nivel de raion.

Articole Recente