Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

„Sfârșitul încoronează opera ”

Stimați manageri, distinși profesori, dragi elevi  și eleve,

  La finalul anului de studii 2022-2023 trecem în revistă evenimentele ce au avut loc și ne bucurăm de succesele obținute de cadrele didactice și manageriale, care au creat un mediu instructiv-educativ optim pentru evoluția elevilor. Diplomele decernate în cadrul „Galei excelenței” certifică atât performanța elevilor la concursurile locale, raionale, republicane, internaționale, cât și profesionalismul dascălilor.

 Drept urmare, aducem sincere felicitări cadrelor didactice din raionul Ialoveni, care sunt o sursă de energie și inspirație pentru discipoli, le dorim sănătate și prosperitate pentru a putea să continue inițiativele excepționale, ce înnobilează statutul învățătorilor și profesorilor apți de a cultiva principiul de unitate prin diversitate pentru a accede la valorile europene.

  Felicităm toți elevii cu prilejul finalizării anului școlar, le urăm o vacanță cu experiențe benefice, iar absolvenților le dorim să susțină cu succes  examenele finale și să facă o alegere corectă a drumului în viață.

Cu profundă considerație, DGE Ialoveni

 

Articole Recente