Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Inaugurarea cabinetului de geografie în memoria regretatutlui profesor Iurie Melnic, în incinta Liceului Teoretic ,,Olimp’’, s. Costești

Nici o persoană nu a fost vreodată onorată pentru ceea ce a primit. Onoarea i-a fost răsplată pentru ceea ce a dat.”
Calvin Coolidge
La data de 04 octombrie 2023, în incinta Liceului Teoretic ,,Olimp’’, s. Costești, a avut loc inaugurarea cabinetului de geografie în memoria regretatutlui profesor Iurie Melnic, în semn de recunostință și apreciere pentru devotamentul și munca substanțială prin care a educat și instruit zeci de generații.
La evenimentul consacrat îndrăgitului profesor au fost prezenți reprezentanții Direcției Generale Educație Ialoveni, autoritățile publice locale de nivel I și II, rudele și familia acestuia, elevii și colectivul liceului, prietenii dumnealui dar și alți profesori de geografie.
Consiliul Raional Ialoveni a susținut inițiativa Direcției Generale Educație Ialoveni de a contribui la amenajarea și dotarea cabinetului cu 3 hărți traforate din lemn și utilate cu iluminare LED: harta lumii, harta Republicii Moldova, harta României Mari, cu o tablă interactivă de ultimă generație dar și cu alte achiziții.
Direcția Generală Educație Ialoveni a menționat că inaugurarea cabinetului de geografie ,,Iurie Melnic’’ reprezintă debutul activităților ce urmează a fi organizate anual în amintirea preaiubitului dascăl și a adus mulțumiri familiei Melnic și altor contribuabili pentru aportul adus întru realizarea acestei valoroase inițiative.

Articole Recente