Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Lansare de carte „Descoperim eroii din comunitate. Culegere de studii istorice și memorialistice elaborate de către elevii din localitatea Puhoi”

O pagină de istorie frumoasă s-a scris astăzi la Liceul Teoretic „G. Palade” Puhoi, unde a fost lansată cartea „Descoperim eroii in comunitate. Culegere de studii istorice și memorialistice elaborate de către elevii din localitatea Puhoi”, apărută la Chișinău, 2023
Volumul include materiale, fotografii, memorii, evocări importante din istoria localității Puhoi, valorificând patrimoniul uman al comunității și cercetând evenimente și fapte care au avut loc în decursul anilor.
Lansarea a fost inobilată de prezența unor oaspeți de onoare precum Episcopul Basarabiei de Sud, Veniamin Goreanu, dl Valentin Arapu, doctor în științe istorice, dl Ion Goreanu, primar de Puhoi, dna Galina Tonu, vicepreședintele raionului Ialoveni, dl Ion Scutaru, șef DGE Ialoveni, dl Alexandru Palade, fratele regretatului istoric Gheorghe Palade.

DGE Ialoveni aduce sincere felicitări doamnei Tatiana Soltan, director, coordonator al proiectului, și colectivului de elevi care au redactat studiile memorialistice!

Articole Recente