Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Lansarea volumului „Ialoveni : două secole de educație”

12 octombrie 2022 a devenit o zi marcantă pentru instituțiile instructiv-educative din raionul Ialoveni grație unui eveniment extrem de important – lansarea volumului „Ialoveni: două secole de educație”.

Echipa managerială din raion , în colaborare cu un grup de cadre didactice din instituțiile preșcolare și școlare au selectat, inițial, informațiile referitoare la istoricul instituțiilor, apoi materialele au fost preluate și redactate de coordonatoarele de proiect – Nina Dodon și Victoria Herța, angajate la DGE Ialoveni. Volumul a fost publicat la Editura „Prut”, drept urmare, ne exprimăm recunoștința pentru tipărirea excelentă a textelor și a pozelor, pentru coperta simbolică . Toate acestea au devenit posibile datorită profesionalismului doamnei Director Olga Stanciu, dnei redactor Tatiana Luchian, dlui designer Dragoș Popa, dlui operator Eugen Platon.

Realizarea acestui album a fost posibilă cu sprijinul Autorităților locale de nivel I și II, a fost susținută financiar de Consiliul raional Ialoveni,  pentru toate acestea, le mulțumim cordial.

Ținem să menționăm faptul că actualele performanțe deținute de cadrele didactice și discipolii acestora au rădăcini adânci, care ajung până la dascălii din secolele XVIII- XX, a căror misiune primordială a fost iluminarea maselor largi prin școlarizare și acces la informație utilă.

Vă dorim să explorați conținutul acestui volum, să admirați pozele de epocă și pe cele contemporane, să fiți mândri de evoluția învățământului în raionul Ialoveni.

 

Articole Recente