Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Olimpiada raională la disciplinele școlare

În perioada 04.02.2023-19.02.2023, în raionul Ialoveni, s-a desfășurat Olimpiada raională la disciplinele școlare, cu excepția disciplinelor Educația fizică și Științe. Administrațiile LT „Petre Ștefănucă” și „Andrei Vartic” din orașul Ialoveni au fost desemnate responsabile pentru crearea condițiilor optime pentru organizarea și desfășurarea Olimpiadei raionale, pentru asigurarea prezenței personalului medical în zilele desfășurării evenimentului menționat mai sus, pentru asigurarea prezenței cadrelor didactice și manageriale desemnate în calitate de monitori.
Elevii au fost motivați de profesori, administratori, părinți să participe la Olimpiadă, drept urmare, s-au prezentat într-un număr destul de impunător la concurs – 611 candidați însetați de cunoaștere și aplicare a competențelor achiziționate.
DGE Ialoveni felicită participanții la Olimpiada raională la disciplinele școlare , le dorește succes și inspirație deținătorilor locului I, care sunt delegați la Olimpiada republicană.
În afară de aceasta, DGE Ialoveni mulțumește Administrațiilor LT „Petre Ștefănucă” și LT„Andrei Vartic” din orașul Ialoveni pentru buna organizare și desfășurare a Olimpiadei raionale.

Articole Recente