Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Orele de cerc STEM&Criminalistică, desfășurate în Liceul Teoretic Molești

În anul de studii 2021-2022 18 elevi din Liceul Teoretic Molești au frecventat orele de cerc STEM&Criminalistică, desfășurate în instituție de către doamna profesoară de chimie Lilia Topală.

Orele au fost realizate în cadrul Programului de Socializare Juridică în Școlile din Moldova, implementat de către PH International Moldova în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării și Inspectoratul General al Poliției. Implementarea orelor de STEM&Criminalistică a permis dezvoltarea competențelor elevilor la nivel transdisciplinar, fiind aplicate cunoștințele acumulate de la orele de chimie, biologie, știință, matematică etc.

A fost finalizat cursul cu Concursulul republican „Tânărul Cercetător Criminalist”, La prima etapă a Concursului, fiind organizată on-line, au participat 260 de elevi din mai multe scoli ale țării. Cea de a doua etapă, și ea on-line, a întrunit 60 de tineri care au rezolvat o serie de probleme criminalistice.

La etapa finală au ajuns 15 elevi, printre care și elevul nostru Iulian Grosu –clasa IX-A. S-a bucurat de succese, obținând mențiune împreună cu echipa “Criminal Hunters. Felicitări pentru Iulian! Felicitări și pentru colegii lui-membri ai cercului STEM&Criminalistică,care l-au susținut și ajutat în etapa a doua a concursului. Felicitări și doamnei profesoară Lilia Topală, conducătoarea cercului pentru succesele frumoase ale discipolilor.

Aducem mulțumiri tuturor, în special organizatorilor, fondatorilor, finanțatorilor acestui program și concurs interesant pentru elevi. Continuăm implementarea și în anul viitor de studii.

Articole Recente