Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Organizarea spectacolul coregrafic „Sectacol de basm”, ediția 2023

Sărbătorile de iarnă ocupă un loc aparte în inimile fiecăruia, cu felurite tradiții populare, obiceiuri, datini, una mai frumoasă decât alta. Aceste sărbători divne oferă un farmec aparte anotimpului friguros, aducînd bucurie și veselie, răspândind lumină și bunătate.
Feeria acestor minunate sărbători ne-a fost impregnată în cadrul reprezentației coregrafice ,,Spectacol de basm’’, cu genericul ,,Faptele bune se întorc spre cei care le-au făcut în forme mai frumoase decât au fost făcute’’, care s-a desfășurat ieri, la data de 26.12.2023, în incinta Casei Raionale de Cultură Ialoveni ,,Andrei Ungureanu’’.
Evenimentul a fost organizat și regizat de către domnișoara Cristal Marina, conducătoarea cercurilor ,,Misterio’’ (dans modern), ,,MeloDiez’’ (canto), ,,SUNNY GYM’’ (gimnastică artistică), sub egida Centrului de Creație al Elevilor și cu aportul Direcției Generale Educație Ialoveni, având drept scop stimularea creativității și spiritului artistic.
Beneficiari ai spectacolului au fost atât membrii cercului de dans ,,Misterio’’, cât și ansambluri și formații cu invitație personalizată:
1. Ansamblul “Mugurașii”- conducător Pavel Balaur
2. Ansamblul vocal TrenDiez- conducătoare Abramova Alexandra
3. Ansamblul „Lozioara” -conducător Sergiu Guțu
4. Formația Vatra ”Neamului„
5. Ansamblul vocal MeloDiez- conducătoare Cristal Marina
6. Cercul de gimastică Sunny Gym-conducătoare Cristal Marina
7. Cercul „Misterio”- conducătoare Cristal Marina
Colectivele participante au avut parte de cadouri și au fost apreciate cu diplome de merit.
Centrul de Creație al Elevilor aduce mulțumiri părinților, pentru implicare și susținere, copiilor, pentru dăruire, și tuturor colectivelor, pentru contribuția adusă întru desăvârșirea acestui frumos spectacol.

Foto

Articole Recente