Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

„Personalitatea anului în domeniul educației” în cadrul Concursului „Topul raional al personalităților – 2023”

Direcția Generală Educație Ialoveni adresează felicitări și exprimă profundă apreciere pentru doamna Elena Teslev, cadru didactic și director adjunct pentru instruire al IP Școala Primară „Ion Creangă” Ialoveni, desemnată „Personalitatea anului în domeniul educației” în cadrul Concursului „Topul raional al personalităților – 2023”, organizat de către Consiliul raional Ialoveni.
De-a lungul carierei sale, doamna Teslev s-a implicat activ în diverse proiecte educaționale și parteneriate, consolidând astfel legăturile dintre școală, familie și comunitate.
Prin participarea la numeroase cursuri și stagii de formare continuă, inclusiv în domeniile „Educație digitală”, „Managementul educațional” și „Dezvoltarea curriculară în învățământul primar”, dumneaei și-a dezvoltat constant competențele profesionale, fiind întotdeauna în pas cu evoluțiile din domeniul educației.
De asemenea, doamna Teslev a implementat cu succes ,,Programul de creare a stării de bine în școală’’, demonstrând o abilitate remarcabilă în îmbunătățirea performanțelor academice ale elevilor și în promovarea relațiilor interpersonale sănătoase în comunitatea școlară.
Prin dedicarea sa neîntreruptă și profesionalismul demonstrat, doamna Elena Teslev este un exemplu de urmat pentru cadrele didactice din raion, fiind un motor al progresului în educație și o sursă constantă de inspirație pentru colegi și discipoli.
Felicitări, distinsă doamnă, pentru realizările remarcabile și pentru recunoașterea binemeritată în cadrul Concursului „Topul raional al personalităților – 2023”!

Articole Recente