Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Personalitatea anului în domeniul educației

„Încearcă sa fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes. ” (Albert Einstein)

Maxima lui Einstein  rămâne a fi actuală și în mileniul III, deoarece omul care se cunoaște pe sine știe ce valori are, pe ce drum trebuie să meargă, pe cine poate să ghideze, pentru cine poate genera lumină, ca s-o împartă celorlalți. Acesta este destinul învățătorului cu har și iubire de oameni, care trasează pentru  semeni , altruist, o cale a adevărului  științific și  moral.

Afirmațiile de mai sus ne poartă gândul la Doamna Liuba Serițanu, învățătoare la LT „Ion Pelivan” din localitatea Răzeni, Ialoveni, care deține un palmares  notabil :

-titlul „Pedagogul anului”, etapa raională, ediția 2019, locul 1;

– titlul„Pedagogul anului”, etapa raională, ediția 2022, locul 1;

– laureată a Concursului republican „Pedagogul anului”, ediția 2022 și conferirea titlului „Învățătorul anului”, premiul II;

-titlul „Personalitatea anului în domeniul educației”, în cadrul concursului „Topul raional al personalităților”, decernat la 15 iunie 2023.

DGE Ialoveni consideră că aceste nominalizări reprezintă o recunoaștere a meritelor Doamnei Liuba Serițanu în domeniul educației  și ne dau certitudinea că tinerele generații au dascăli de valoare.

La festivitatea dedicată „Topului raional al personalităților” , domnul  Mihail Silistraru, Președintele raionului Ialoveni, a decernat „Trofeul gratitudinii” colectivului Direcției Generale Educație Ialoveni  și șefului  acesteia, domnului  Ion Scutaru, în semn de recunoștință și înaltă apreciere pentru contribuția la dezvoltarea potențialului creator  al tinerei generații , pentru organizarea și desfășurarea excelentă a Concursului raional de jocuri intelectuale „Gândește global, acționează local”, pentru care aducem sincere mulțumiri.

Direcția Generală Educație Ialoveni  ține să remarce  contribuția Consiliului Raional Ialoveni la organizarea concursului „Topul raional al personalităților” și grija permanentă pentru departamentul educație.

Gaudeamus  igitur !

Foto

Articole Recente