Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Premierea câștigătorilor Concursului de creație cu genericul ,,Prevenirea situațiilor de risc în viziunea copiilor’’

În urma organizării si desfășurării la nivel local a Concursului de creație cu genericul ,,Prevenirea situațiilor de risc în viziunea copiilor’’, organizat de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI, în colaborare cu Direcția Generală Educație Ialoveni, au fost selectate trei cele mai creative și remarcabile lucrări ale elevilor pentru a fi premiate la nivel municipal. Ceremonia de premiere a câștigătorilor a a avut loc astăzi, la data de 5 decembrie 2023, în incinta ,,Detașamentului de Pompieri și Salvatori”, Botanica, mun. Chișinău.
Câștigătorii concursului și premianți ai etapei municipale au fost desemnați elevii din următoarele instituții de învățământ din raion:
Locul I
1. Mîrza Teodora, elevă în clasa a XI-a, L.T. ,,Petre Ștefănucă”, r. Ialoveni;
Locul III
1. Carp Alexandrina, elevă în clasa a IX-a, L.T. ,,Țipala”;
2. Nicolai Daniel, elev în clasa a X-a, L.T. ,,Țipala” ;
Elevii au fost premiați de către conducerea IGSU a MAI și dl Ion Scutaru, Șef DGE, înmânându-li-se câte o diplomă și câte un trofeu, în semn de înaltă apreciere a meritelor și a sârguinței depuse.
DGE aduce mulțumiri conducerii IGSU al MAI pentru frumoasa colaborare în vederea educării și formării cunoștinţelor copiilor privind măsurile de prevenire dar și de intervenţie în caz de o situaţie de urgenţă, și le urează mult succes și perseverență elevilor premianți în cadrul etapei concursului ce va avea loc la nivel republican.

Articole Recente