Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Rezultatele examenelor de absolvire a gimnaziului, sesiunea 2024

În raionul Ialoveni, examenele de absolvire a gimnaziului, sesiunea 2024, s-au desfășurat cu succes în toate cele 30 de instituții de învățământ, în conformitate cu Regulamentul de organizare și desfășurare a examenelor de absolvire a gimnaziului.
Comisia Raională de Examene, împreună cu Comisiile Școlare de Examene au acționat eficient, asigurând desfășurarea optimă a tuturor etapelor de examen: sesiunea de bază, inclusiv contestațiile, și sesiunea suplimentară cu contestațiile aferente.
În cadrul acestei sesiuni, au participat 909 candidați, dintre care 93,5% au promovat examenele de capacitate. Șapte elevi au obținut media „10” la examenele de absolvire a gimnaziului, absolvenți ai următoarelor instituții de învățământ din raion:
1. Liceul Teoretic „Petre Ștefănucă” Ialoveni;
2. Liceul Teoretic „Aurel David” Bardar;
3. Liceul Teoretic Costești;
4. Liceul Teoretic „Olimp” Costești;
5. Liceul Teoretic „Ion Pelivan” Răzeni;
6. Gimnaziul „Alexandrina Rusu” Dănceni.
Nota medie obținută de candidați la examenele de absolvire a gimnaziului este de 6,84.

Rezultatele acestei sesiuni reflectă munca asiduă și dedicarea elevilor, profesorilor și întregului personal educațional. Felicităm toți elevii pentru reușitele lor remarcabile și le urăm mult succes în continuare pe drumul academic. Aducem sincere mulțumiri cadrelor didactice și părinților pentru sprijinul constant și implicarea lor, care au contribuit în mod esențial la aceste performanțe deosebite.

Articole Recente