Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Seminar cu subiectul „Organizarea activităților OUTDOOR” în Grădinița-creșă nr.1 „Garofița” s. Horești

La data de 16 mai 2024, Grădinița-creșă nr.1 „Garofița” s. Horești, director-Cristina Malcoci, metodist Elena Condurache, a găzduit Seminarul teoretico-practic pentru cadrele didactice din raion cu subiectul „Organizarea activităților OUTDOOR”. Cu un cuvânt de salut s-a adresat participanților dna Oxana Nataluha, specialist principal DGE Ialoveni.

În cadrul seminarului cadrele didactice au asistat la activitatea integrată prezentată de către doamna Ungureanu Adriana, educator, grupa mare, cu subiectul „În lumea insectelor”.

Oxana Nataluha a menționat importanța activităților OUTDOOR (în aer liber) pentru dezvoltarea holistică a copiilor. De asemenea, a menționat faptul că în natură, copiii se manifestă activ, sunt mai flexibili, creativi, cu o permanentă bună dispoziție. Acest mod de învăţare caracteristic educaţiei outdoor, se numeşte experienţial ,,Înveţi cu creierul, mâinile şi inima!”.

Doamnele Cristina Malcoci și Elena Condurache au prezentat participanților materialele confecționate în parteneriat cu părinții, pentru organizarea și desfășurarea activităților OUTDOOR.

Aducem sincere mulțumiri colectivului Grădiniței-creșe nr.1 „Garofița” s. Horești, pentru buna organizare și desfășurare a seminarului, părinților pentru implicarea activă în viața instituției și susținerea colectivului în realizarea activităților educaționale. Apreciem implicarea Administrației Publice Locale în crearea condițiilor pentru buna organizare a procesului educațional și al activităților de calitate.

Foto

Articole Recente