Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Seminar instructiv-metodic pentru educatori

     Activitatea instituţiilor de educaţie timpurie din raionul Ialoveni este orientată spre pregătirea unei generaţii sănătoase şi viguroase, cu o bună dezvoltare fizică şi intelectuală, pregătită să facă faţă integrării de mai târziu în activităţile sociale și profesionale.

    Conform celor enunțate mai sus, în cadrul instituţiei de educaţie timpurie „Prichindel” din satul Mileștii Mici (director Galina Bardă, metodist Alina Trofim) a fost organizat şi desfăşurat seminarul instructiv-metodic pentru cadrele didactice , care activează în IET din raionul Ialoveni.  Activitatea s-a axat pe subiectul„Dezvoltarea gândirii critice la copii prin intemediul activităților ecologice”.

     În fața cadrelor didactice prezente la întrunire a rostit un  cuvânt de salut, încurajare, susținere doamna Oxana Nataluha, specialist principal SPEM, DGE Ialoveni, care a enunțat și programul seminarului.

​     În cadrul acestuia, doamna Elena Graur, educatoare, a proiectat și a desfășurat activitatea publică cu subiectul „Grădinarul și florile sale”, unde s-a pus accent atât pe cunoașterea naturii, pătrunderea în relațiile cauză-efect dintre obiecte și fenomene, cât și pe dezvoltarea gândiriicritice și contribuirea acesteia la formarea unei viziuni științifice asupra lumii.
     În continuare, a fost organizat lucrul în ateliere, cadrele didactice  au evaluat nivelul de implicare a preșcolarilor în activitățile cotidiene, rolul educatorului în procesul instructiv-educativ, au fost împărtășite bune practici la subiectul abordat.

     DGE Ialoveni aduce sincere mulţumiri tuturor angajaților din grădinița „Prichindel” pentru buna organizare şi desfăşurare a seminarului , apreciază parteneriatul eficient între grădiniță și familie.

Articole Recente