Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Seminar metodic raional, la disciplina Educație fizică, desfășurat la ziua de 14.02.2024 în Liceul Teoretic „Mihail Bârcă”, Mileștii Mici

    Seminar metodic raional, la disciplina Educație fizică, cu subiectul  „Explorarea potențialului intelectual și motric prin intermediul jocului”, s-a desfășurat la ziua de 14.02.2024 în Liceul Teoretic „Mihail Bârcă”, Mileștii Mici. Profesorii de educație fizică, din toate instituțiile de învățământ au avut ocazia de a participa în cadrul seminarului și a descoperi modalități de formare a competențelor specifice disciplinei prin intermediul jocului dinamic.

Domnul Vitalie Sula, profesor în această instituție, a demonstrat metode specifice de îmbinarea activităților teoretice cu cele practice prin intermediul lecției de educație fizică demonstrative al modulului BASCHET. Metodele de predare utilizate la oră, utilizate de profesor au demonstrat cu succes cum lecția de educație fizică tradițională, devine o lecție modernă, împletită cu activități interactive adaptate fiecărui elev.

Foto 

Articole Recente