Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Seminar metodico-practic la disciplina Educația fizică

La 15 februarie 2023, în incinta Sălii de sporturi a Școlii Sportive pentru Copii și Tineret din orașul Ialoveni, Liceului Teoretic „Petre Ștefănucă”, orașul Ialoveni, s-a desfășurat seminarul metodico-practic pentru profesorii care predau disciplina Educație fizică . Subiectul activității este util și oportun: Arbitrajul jocurilor sportive.
Responsabili de desfășurarea seminarului metodico-practic au fost profesorii: Andrei Tonu, profesor de educație fizică, LT „Aurel David” din satul Bardar și Tudor Jumir, profesor de educație fizică , Gimnaziul „Mihai Eminescu” , Ulmu.
În cadrul seminarului, s-au folosit diverse metode instructive pentru o însușire mai bună a arbitrajului jocurilor cu aplicatie practică. Astfel, prin intermediul acestui seminar, au fost soluționate chestiuni dificile, cu care se confruntă profesorii de educație fizică în organizarea și desfășurarea unei competiții de sport. Informația metodică a fost consolidată prin intermediul jocurilor amicale între profesori.
În urma seminarului metodico-practic, s-a decis continuarea parteneriatelor educaționale de lungă durată, ce asigură o experiență necesară atât profesorilor cu experiență, cât și tinerilor speciliști.

Articole Recente