Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Seminar metodologic cu managerii instituțiilor de învățământ primar și secundar de nivel I și II din r. Ialoveni

Astăzi, 20 februarie 2024, a fost organizat seminarul de bune practici pentru managerii din învățământul primar și secundar de niver I și II, cu genericul: ,,Eficientizarea procesului educațional și dezvoltarea infrastructurii educaționale prin implementarea proiectelor de finanțare și extinderea relațiilor de parteneriat’’. Activitatea s-a desfășurat în incinta Gimnaziului ,,Mihai Eminescu’’, s. Ulmu și Liceului Teoretic ,,Mihail Bârcă’’, c. Mileștii Mici în conformitate cu următorul program:
1. Prezentarea parcursului proiectului de termoizolare a instituției Gimnaziul ,,Mihai Eminescu’’, s. Ulmu;
2. Desfășurarea atelierului de bune practici de către doamna Jumir Viorica, directoare a instituției;
3. Prezentarea etapelor de implementare a proiectului de renovare a sălii de sport și cantinei instituției LT ,,Mihail Bârcă’’, com. Mileștii Mici;
4. Desfășurarea atelierului de bune practici de către doamna Limbas Oxana, directoare a instituției;
5. Vizitarea galeriilor subterane ale ÎS CVC ,,Mileștii Mici’’, Ialoveni.

În cadrul atelierului au fost prezenți vicepreședintele raionului Ialoveni, domnul Secrieru Eugen și domnul Gurău Sergiu, manager executiv al AO ,,Eco-Răzeni’’, care au împărtășit despre disponibilitatea Consiliului raional Ialoveni de a susține realizarea unor viitoare proiecte și, respectiv, despre posibilitatea de a miza pe oferirea consultanței în sectorul dat.

Direcția Generală Educație Ialoveni aduce mulțumiri administrației instituțiilor-gazdă atât pentru creearea de condiții optime organizării și desfășurării seminarului, cât și pentru efortul depus și implicarea deplină întru înfăptuirea celor două proiecte importante.

Foto

Articole Recente