Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Seminar metodologic raional la disciplina ,,Limba rusă”, 14.11.23

,,Învățând o limbă străină nu învățăm numai cum gândesc și cum simt alte societăți, ceea ce au experimentat, valorile și cum se exprimă, ci avem totodată o oglindă culturală în care putem să vedem mai clar propria noastră societate’’ (Cancelarul Edward Lee Gorsuch).
La data de 14 noiembrie 2023, în incinta IP Liceul Teoretic „Petre Ștefănucă” Ialoveni, s-a desfășurat seminarul metodologic raional pentru cadrele didactice de limba rusă, cu genericul: ,,Средства повышения мотивации изучения русского языка как неродного’’. Scopul de bază al seminarului a fost realizarea schimbului de experiență în vederea motivării elevilor pentru studierea limbii ruse.
În cadrul seminarului, dna Liliana CONSTANTINOV, specialist principal DGE și profesoară de limbă rusă, grad didactic I, a susținut două ore publice: clasa a VI-a „A” – tema „Путь хлеба”; clasa a IX-a „C” – tema ,,К. Паустовский. ,,Телеграмма’’ și a moderat activitatea extracurriculară pentru elevii claselor a VIII-IX cu tema ,,Кукольный спектакль по сказке „Репка”.
Direcția Generală Educație Ialoveni aduce mulțumiri întregii echipe manageriale și tuturor cadrelor didactice participante pentru implicare deschisă și pentru buna organizare a seminarului.

Articole Recente