Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Seminar raional pentru cadrele didactice la disciplina Educația plastică

Astăzi, în incinta Liceului Teoretic ,,Andrei Vartic’’, a avut loc un seminar raional în aer liber dedicat cadrelor didactice la disciplina Educația plastică, având genericul: ,,Mijloace de exprimare plastică, materiale și tehnici simple pentru realizarea peisajului – Plein-air’’.
În cadrul părții teoretice a seminarului, s-a subliniat importanța etapelor de selecție a formatului unui peisaj, tehnicile de schițare a umbrelor și metodele de conferire a volumului
Partea practică a fost dedicată realizării crochiurilor de peisaj, profesorii utilizând materiale precum carton, creioane simple de duritate variată, creioane colorate, creioane cerate, pastel, cărbune și sanguină.
Seminarul de astăzi a reprezentat o oportunitate valoroasă pentru cadrele didactice din domeniul Educației plastice, consolidând cunoștințele teoretice ale acestora și oferindu-le noi perspective asupra procesului de creație artistică.
Pe această cale, mulțumim cu recunoștință Liceului Teoretic ,,Andrei Vartic’’ pentru ospitalitatea și sprijinul acordat în organizarea acestui seminar inspirațional.

Articole Recente