Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Seminar teoretic pentru educatori

Pregătirea copiilor pentru activitatea de învăţare în şcoală este actuală , în mod special, astăzi, când se înregistrează tendinţe comune ale cadrelor didactice privind realizarea continuităţii dintre preşcolaritate şi învăţământul primar. Instituţia preşcolară are rolul important de a pregăti copilul pentru a se încadra, fără dificultăţi şi eficient, în activitatea de învăţare în şcoală.
În acest scop, la 25 aprilie 2023, în incinta Creșei-grădiniță nr.2 „Scufița Roșie” din satul Costești , raionul Ialoveni, (director Svetlana Pavalachi, metodist Tatiana Borta) s-a organizat Seminarul teoretic pentru cadrele didactice, care activează în grupa pregătitoare.
Doamna Oxana Nataluha, specialist principal SPEM, DGE Ialoveni, a fost moderatoarea seminarului, a contribuit la buna desfășurare a activității și la diseminarea informației utile cadrelor didactice. În cadrul acestuia, s-a pus accent pe corectitudinea elaborării evaluării, realizarea „Raportului privind monitorizarea gradului de pregătire a copiilor pentru școală”, „Raportului privind dezvoltarea fizică, cognitivă, personală, socio-emoțională și lingvistică a copilului”, s-a discutat despre finalitățile educației timpurii și importanța tranziției copiilor de la treapta preșcolară la treapta școlară .
DGE Ialoveni aduce sincere mulţumiri tuturor angajaților din Creșa-grădiniță nr.2 „Scufița Roșie” din satul Costești pentru crearea condițiilor propice organizării și desfășurării seminarului.

Articole Recente