Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Seminar teoretico-practic pentru cadrele didactice din instituțiile de educație timpurie,05 decembrie 2023 Creșa-grădiniță nr.1 „Alunelul” com. Răzeni

La data de 05 decembrie 2023 Creșa-grădiniță nr.1 „Alunelul” com. Răzeni, a găzdiut seminarul teoretico-practic pentru cadrele didactice din instituțiile de educație timpurie: „Educația fizică-educarea unei generații sănătoase”. Cu un cuvânt de salut s-au adresat participanților: domnul Primar – Ion Crețu, directoarea instituției – Maria Jalba.
În cadrul seminarului Tamara Bivol, educator, a organizat activitatea de educație fizică la grupa medie, Natalia Iftodi, educator, a organizat sărbătoarea sportivă „Sportul – izvor de sănătate.”
Aspectul teoretico-practic a fost prezentat de către Oxana Nataluha, specialist principal SPEM.
Aducem sincere mulțumiri colectivului Creșei-grădinițe nr.1 „Alunelul” com. Răzeni, pentru buna organizare și desfășurare a seminarului, părinților pentru implicarea activă în viața instituției și susținerea colectivului în realizarea activităților educaționale.
Apreciem implicarea Administrației Publice Locale în buna organizare a procesului educațional și al activităților de calitate.

Articole Recente