Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Seminar teoretico-practic pentru cadrele didcatice din IET

Creșa-grădiniță nr.3 „Lăstărel” or. Ialoveni, director Maria DROBOT, metodist Ana MOVILEANU, a găzduit la data de 11.04.2024 seminarul teoretico-practic pentru cadrele didactice din instituțiile de educație timpurie din r. Ialoveni, la tema: „Metode netradiționale de artă plastică în grădiniță”.

Cu un cuvânt de salut s-a adresat participanților doamna Maria DROBOT, directoarea instituției.

Doamna Oxana NATALUHA, specialist principal DGE Ialoveni, a cunoscut cadrele didactice cu ordinea de zi a seminarului. Deasmenea a menționat importanța activităților artistico-plastice, obiectivele, finalitățile acestora și rolul cadrelor didactice în dezvoltarea creativităţii artistico-plastice la vârsta preșcolară.

Moderatori ai seminarului au fost si doamnele Aurelia MUNTEAN, educator, grad didactic unu, Creșa-grădiniță nr.3 „Lăstărel” or. Ialoveni, și Ina ISAC, specialist principal DGE Ialoveni.

Doamna Ina Isac a venit în fața cadrelor didactice cu metode netradiționale de încondeiere a ouălor de Paști.

Doamna Aurelia Muntean a cunoscut cadrele didactice cu diverse metode netradiționale de artă plastică, cum ar fi: pictura cu baloane, papier-mache, arta naturală etc., și a oferit oportunitatea de a le exersa în cadrul seminarului.

Cu un cuvânt de bun rămas s-a adresat metodista instituției, doamna Ana Movileanu, apreciind activitatea și implicarea cadrelor didatice.

Aducem sincere mulțumiri colectivului Creșei-grădiniță nr.3 „Lăstărel” or. Ialoveni pentru buna organizare și desfășurare a activității.

Apreciem implicarea Administrației Publice Locale în buna dezvoltare a bazei tehnico-materiale și didactice a instituției, ceea ce duce la buna organizare și desfășurare a procesului educațional și al activităților de calitate.

Foto

Articole Recente