Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Seminar teoretico-practic pentru cadrele didcatice din instituțiile de educație timpurie, 30 noiembrie 2023, Creșa-grădiniță nr.1 s. Văsieni

La data de 30 noiembrie 2023, Creșa-grădiniță nr.1 s. Văsieni a găzdiut seminarul teoretico-practic pentru cadrele didcatice din instituțiile de educație timpurie: „Educația fizică-educarea unei generații sănătoase”. Cu un cuvânt de salut s-au adresat participanților: domnul Primar – Sergiu Candu, directoarea instituției – Lilia Vrabii. În cadrul seminarului cadrul didactic: Darii Elena, educator, a organizat activitate de educație fizică la grupa pregătitoare. Aspectul teoretic, debrifierea activității a fost organizată de către Oxana Nataluha, specialist principal SPEM.
Direcția Generală Educație Ialoveni aduce sincere mulțumiri colectivului Creșei-grădiniță nr.1 s. Văsieni, pentru buna organizare și desfășurare a seminarului, părinților pentru implicarea activă în viața instituției și susținerea colectivului în realizarea activităților educaționale.
Apreciem implicarea Administrației Publice Locale în buna organizare a procesului educațional și al activităților de calitate.

Articole Recente