Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Seminar teoretico-practic pentru cadrele manageriale din IET, 01.02.24

Cu un cuvânt de salut și o floare au fost întâmpinate cadrele manageriale din instituțiile de educație timpurie din raionul Ialoveni de către primarul comunei Zâmbreni domnul Daniel Țonu și directoatea Creșei-grădiniță „Albinuța” Sava Tamara.

Grupa de copii ,,Struguraş”, educatori Filimon Nadejda şi Gori Evdochia, au adus primul ghiocel și-n dar un  Mărțișor cadrelor manageriale.

În cadrul seminarului moderatorii, Oxana Nataluha și Victoria Herța, specialiști principali ai Direcției Generale Educație Ialoveni au scos în evidență prevederile Nomeclatorului de documentație și raporte în educația timpurie, cu modificările operate.

De asemenea s-au pus în evidență Cerințele față de elaborarea Ordinelor cu privire la activitatea de bază a instituției, cât și cu privire la personal (angajare, demisia, activitate prin cumul, acordarea concediilor, delegarea la evenimente, la stagii  de formare).

Aducem sincere mulțumiri colectivului Creșei-grădiniță „Albinuța” s. Zîmbreni, pentru buna organizare a activității.

Apreciem implicarea Administrației Publice Locale în buna dezvoltare a bazei tehnico-materiale și didactice a instituției, ceea ce duce la buna organizare și desfășurare a procesului educațional și al activităților de calitate.

Foto

 

 

Articole Recente