Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Seminar teoretico-practic pentru directori și metodiști din IET

Creșa-grădiniță „Poienița” s. Malcoci a găzduit Seminarul teoretico-practic pentru directori și metodiști din IET cu subiectul „Organizarea și desfășurarea Consiliilor pedagogice”.

Cu un cuvânt de salut au fost întâmpinate cadrele manageriale și metodiștii din instituțiile de educație timpurie din raionul Ialoveni de către primarul s. Malcoci, Mihail Ermurachi și directorul  Creșei-grădiniță „Poienița” Izman Veronica, metodist Lungu Natalia.

Copiii din grupa pregătitoare „Romanița”, educator Dorina Tronciu, au întâmpinat cadrele manageriale cu un repertoriu muzical.

În cadrul seminarului a fost organizat Consiliul pedagogic.

Aspectul teoretico-practic a fost prezentat de către Oxana NATALUHA, specialist principal SPEM În cadrul seminarului s-a pus accent pe elementele cheie care stau la baza organizării și desfășurării Consiliului pedagogic.

Aducem sincere mulțumiri colectivului Creșei-grădiniță „Poienița”, pentru buna organizare a mediului fizic.

Apreciem implicarea Administrației Publice Locale în buna dezvoltare a bazei tehnico-materiale și didactice a instituției, ceea ce duce la buna organizare și desfășurare a procesului educațional și al activităților de calitate.

Foto

Articole Recente