Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Sesiuni de informare privind activitatea consiliilor elevilor

Astăzi, 28.03.2024, la invitația Centrului de Informare și Resurse „PRO BONO”, au fost organizate două sesiuni de informare privind activitatea consiliilor elevilor.
Sesiunile de informare au vizat membrii consiliilor elevilor și a profesorilor din raionul Ialoveni, făcând parte din seria de activități din cadrul Campaniei naționale de promovare a noului Regulament de funcționare și organizare a consiliilor elevilor și a ghidului realizat în acest context. Cele două sesiuni au întrunit membri ai Consiliilor Elevilor – 30 de elevi din instituțiile de învățământ din raion, membri CRE Ialoveni, și 30 de cadre didactice din aceleași instituții. Formarea a fost extrem de oportună, contribuind la promovarea participării active a elevilor în viața școlilor în care învață .
Activitățile au fost desfășurate în cadrul proiectului „Îmbunătățirea activității Consiliilor de Elevi din Moldova”, finanțat de NDF – New Cooperation Fund, implementat de AO STUDEM și SILBA – Initiative for Dialogue and Democracy, în parteneriat cu Centrul de Informare și Resurse „PRO BONO” și Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova.

Articole Recente