Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Tânăra generație acționează onorabil

La 18 mai 2023, începând cu ora 14:00, în Sala mică a Consiliului Raional Ialoveni, a avut loc ședința de lucru nr. 7 a Consiliului Raional al elevilor, cu genericul „ Reușita personală și relaționarea interpersonală”. La întrunire au participat președinții Consiliilor Locale ale elevilor, care reprezintă 19 instituții preuniversitare din raionul Ialoveni.
În cadrul ședinței au fost abordate patru subiecte:
– Reușita personală și relaționarea interpersonală;
– Activitate de feedback a concursului de inteligență „Gândește global, acționează local!
– Proiect de perspectivă al DGE „Educația altfel – Educația în aer liber”;
– Evaluarea activității Consiliului Raional al elevilor pentru anul de studii 2022-2023.
Participanții la eveniment au discutat despre importanța reușitei personale și a conexiunii interumane în atingerea succesului. În afară de aceasta, membrii consiliului au dat calificative maxime modului de pregătire și desfășurare a concursului de inteligență organizat la nivel raional în aprilie, a.c.
In aceeasi ordine de idei, subliniem faptul că a fost evaluată activitatea CRE, s- au fixat obiectivele de perspectivă, au fost exprimate diverse opinii cu referire la initiativa educațională „Educația altfel – Educația în aer liber”.
Direcția Generală Educație Ialoveni aduce multumiri membrilor CRE pentru implicare prolifică, perseverență și spirit de echipă, pe care aceștia le-au manifestat pe parcursul anului de studii 2022-2023.

Articole Recente