Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Ultimul sunet de clopoțel

Anul de studii 2021-2022 se apropie de final. Pe parcursul acestuia, instituțiile instructiv-educative din raionul Ialoveni s-au axat pe obiective strategice derivate din Codul Educației, elaborate în concordanță cu prioritățile, direcțiile și strategia Ministerului Educației și Cercetării din Republica Moldova privind asigurarea calității și accesului la educație pentru toți copiii.

DGE Ialoveni a oferit oportunitatea realizării unui sistem educațional accesibil, relevant, incluziv și a reușit să efectueze o comunicare eficientă cu partenerii educaționali și sociali. Dat fiind acest fapt, DGE Ialoveni exprimă gratitudine cadrelor didactice și manageriale din instituțiile instructiv-educative din raionul Ialoveni pentru implicare plenară în procesul instructiv-educativ , pentru găsirea soluțiilor optime în situații previzibile și imprevizibile, astfel contribuind la menținerea motivației pentru o educație de calitate și un studiu aprofundat.

Tânăra generație este o prioritate maximă pentru comunitatea educațională din raion, de aceea apreciem reușitele elevelor și elevilor pe parcursul anului școlar 2021-2022 , le mulțumim pentru atitudine civică, spirit competitiv, proiecte originale și le dorim să continue desăvârșirea personalității pentru a avea succese în diverse domenii, pentru a promova valorile naționale și cele europene spre binele întregii societăți. Elevilor din clasele a IX –a și a XII-a le dorim să reușească la examenele de absolvire, să se bucure de rezultatul muncii lor și să acceadă spre noi performanțe.

Ținem să apreciem și rolul părinților în procesul educațional prin cultivarea valorilor general-umane generațiilor actuale, prin identificarea activităților ce dezvoltă competențele antreprenoriale ale elevilor.

Vă dorim tuturor o vacanță revigorantă , cu activități plăcute și persoane agreabile în preajmă.

Articole Recente