Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Ultimul Sunet

Clopoțelul se aude azi în toate școlile din raionul Ialoveni, acesta sună cu bucurie pentru elevi, cu împlinire pentru profesori și nostalgie pentru absolvenți. Astăzi, în ultima zi a anului de studii 2023-2024, rememorăm toate provocările, așteptările, dar, mai ales, realizările obținute.

Dragi elevi,  acest an, simplu sau dificil, a fost pentru fiecare dintre voi plin de gânduri, concluzii, aspirații. Fie ca toate cunoștințele acumulate să vă fie de folos în călătoria vieții, vă dorim să aveți parte de o vacanță cu activități frumoase, toate desfășurate în siguranță.

Distinse cadre didactice, manageri, ne exprimăm profunda recunoștință pentru muncă și abnegație, pentru dăruire și implicare, pentru răbdare și responsabilitate în educarea viitorului țării noastre, cât și pentru aportul adus la promovarea unei educații de calitate. Fie ca aprecierea elevilor și a părinților să vă însoțească mereu, constituind un prilej de inspirație pentru noi realizări.

Dragi absolvenți, vă dorim să treceți cu succes toate examenele finale și să deschideți noul capitol al vieții voastre cu încredere, demonstrând competențele dezvoltate în școală. Să aspirați spre noi culmi pe care să le cuceriți!

Dragi părinți, împreună am reușit să asigurăm creșterea și educarea copiilor noștri în spiritul valorilor general-umane și  a celor naționale. Vă încurajăm să continuați să fiți un pilon de încredere pentru copiii dumneavoastră în toate momentele vieții lor.

Să aveți parte de o vară frumoasă, să acumulați energie suficientă pentru realizările, provocările, dar și oportunitățile care vă așteaptă.

 

Cu respect, echipa  DGE Ialoveni

Articole Recente