Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0268 22 198

Utilitatea formării continue

La 10 noiembrie 2022, orele 14.00-16.00, în incinta DGE Ialoveni, s-a desfășurat o întrunire metodică pentru profesorii care predau disciplina Geografia în instituțiile de învățământ din raionul Ialoveni și urmează să fie atestați în anul de studii în curs. Tema elucidată a fost potrivită acestei activități: Atestarea cadrelor didactice în cheia Regulamentului de atestare, sesiunea 2022-2023.
Inițial, dna Svetlana Curecheru, specialist principal DGE , care curează disciplina Geografia, a salutat persoanele prezente , apoi a dat citirii programul și a enunțat obiectivele activității. În continuare, a fost comentată proba Studiu de caz, pe care urmează să o prezinte profesorii în cadrul atestării, s-au trecut în revistă reperele pentru susținerea cu succes a Interviului de performanță. După aceasta, au fost elucidate aspecte relevante din Regulamentul de atestare , cu referire la confirmarea gradelor didactice I, II.
Ulterior, dna Valentina Mereacre, profesoară de Geografie , grad didactic I, LT Costești, a prezentat un Proiect din practica educațională la Geografie, a expus sugestii metodologice pentru elaborarea Planului de acțiuni pentru atestare.
În finalul întrunirii au fost enunțate concluzii referitoare la utilitatea activității, profesorii au făcut schimb de experiență didactică.

Articole Recente